Державні закупівлі

27 Вересня, 2022 р., 11:12
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Для забезпечення потреби та діяльності Комунального підприємства Кам’янкаводоканал» Кам’янка-Бузької міської ради, замовник здійснює закупівлю даного виду товару, а саме закупівлю матеріалів для господарської діяльності, оскільки саме ці види товарів за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідають вимогам та потребам замовника. Тому з метою ефективного та раціонального використання коштів, замовник здійснює закупівлю саме таких матеріалів, а саме: Труба водопровідна ПЕ 100 315х18.7 SDR 17; Фланцевий адаптер універсальний DN300 (315-332), PN10/16 чавунний; Втулка під фланець ПЕ100  SDR17 315; Фланець вільний до втулки ПЕ Ду315 (фл.Ду300)
20 Серпня, 2022 р., 10:32
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Послуги з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності (поточного ремонту) у м.Кам’янка-Бузька, вул.Окружна Львівської області» та кошторисної документації.
20 Серпня, 2022 р., 10:31
 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Послуги з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності (поточного ремонту) у м.Кам’янка-Бузька, вул.Пушкіна Львівської області» та кошторисної документації.
20 Серпня, 2022 р., 10:26
 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Послуги з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності (поточного ремонту) у с.Сапіжанка, вул.Механізаторів Львівської області» та кошторисної документації.
20 Серпня, 2022 р., 10:24
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Послуги з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності (поточного ремонту) у с.Сапіжанка, вул.Євгена Козака Львівської області» та кошторисної документації.
17 Серпня, 2022 р., 10:22
Придбання занурювальних свердловинних насосів необхідне для забезпечення населення міста Кам’янка-Бузька та с.Тадані безперебійним водопостачанням ( забезпечення подачі води). Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб Замовника.
17 Серпня, 2022 р., 10:20
Придбання дизель-генератора як джерела резервного електроживлення необхідне для забезпечення безперебійного електропостачання Комунального підприємства «Кам’янкаводоканал» Кам’янка-Бузької міської ради на випадок надзвичайної ситуації. Якісні та технічні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальної споживаної потужності обладнання підприємства.
16 Серпня, 2022 р., 10:17
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати потребам  Замовника: ємкість не менше 5 тис літрів, можливість перевезення питної води та можливість встановлення  на автомобілі.
05 Серпня, 2022 р., 09:38
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Послуги з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності (поточного ремонту) у м.Кам’янка-Бузька, вул.Річна Львівської області» та кошторисної документації.
04 Серпня, 2022 р., 17:03
 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Послуги з експлуатаційного утримання доріг комунальної власності (поточного ремонту) у м. Кам’янка-Бузька, вул.Ліцейна Львівської області» та кошторисної документації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано