Міграційна служба Львівщини закликає громадян вчасно забрати виготовлені документи.

Дата: 23.10.2020 15:11
Кількість переглядів: 1163

25 жовтня 2020 року відбудуться місцеві вибори, тому ще раз нагадуємо про документи, за допомогою яких кожен свідомий громадянин України зможе реалізувати своє право голосу на виборах.

З метою забезпечення видачі готових паспортних документів у день виборів, 25 жовтня 2020 року, усі підрозділи Міграційної служби Львівщини працюватимуть з 8:00 до 20:00 год.

 Звертаємо увагу, що 24 жовтня, у переддень виборів, отримати виготовлений документ у територіальному підрозділі Міграційної служби Львівської області можна до 18:00 години.

 З переліком адрес підрозділів можна ознайомитись на сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/lviv.

 Нагадаємо, що реалізувати виборче право можна за допомогою діючого паспорта громадянина України у вигляді книжечки чи ID-картки, без додаткових документів.

 Дійсність власного паспортного документу можна перевірити за допомогою електронного сервісу "Перевірка недійсних документів" на офіційному сайті ДМС України за посиланням: https://nd.dmsu.gov.ua/

 Для зручності доступна можливість звернення за допомогою:

  •  сервісу «Гаряча лінія» за номером телефону 0800 30 88 77.
  •  на офіційній Facebook-сторінці «Міграційна служба Львівської області» у коментарях під дописами за посиланням:  https://www.facebook.com/lv.dmsu.gov.ua/

 Нагадуємо про можливість користування сервісами ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services.html

 #ДМС_БОТ у Viber i Telegram за посиланням: http://bit.ly/2Txm1Lh

Звертаємо увагу, що відповідно до інформації ЦВК, відсутність вклеєного в паспорті фото за віком, при досягненні 25 та 45 років, не є підставою для не видачі бюлетеня. А також, через відсутність у ДВК технічних пристроїв для перевірки документів, отримати бюлетень в процесі даних виборів за допомогою електронного документу у мобільному додатку «Дія», не видається можливим.

? Бережіть здоров’я?

Просимо громадян, під час відвідування підрозділів служби, з метою нерозповсюдження COVID-19, дотримуватись рекомендацій МОЗ України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано